Grästorp hemma

Då är det dags att kliva in i slutspurten av serien och endast 5 matcher återstår. Det hettar till både uppåt och neråt i tabellen, vilket innebär som jag har sagt tidigare, det är play off matcher. Grästorp står för motståndet idag. Laget har vi möt 3 gånger tidigare under denna säsong och vi har vunnit 2 och en sudden förlust. Båda lagen har viktiga på poäng på spel och det kommer göra denna match än mer spännande.

Vi har tagit poäng i alla 7 matcher men vi har lite saker vi hela tiden vill förbättra i vårt spel och det är bara sunt. Vi kan inte slå oss till ro någon gång utan det handlar om att utveckla spelet hela tiden.

Samtidigt vill vi från laget tacka alla som gjorde grindslanten till en fest med både mycket folk på läktaren och en seger i bagaget. En magisk stämning var det och hoppas verkligen att det är flera som kommit tillbaka idag för att se oss spela. Det finns ett hockey intresse i stan och det är helt underbart att få spela inför så mycket folk.

Vi har alla tillgängliga för spel idag och det var ett tag sedan vi hade det.  Det innebär att även Marcus Borgh kommer att närvara idag efter en lång tids skada.

Vi hoppas att vi får ett härligt publikstöd även idag.

Tillsammans är vi starka, Vi är Halmstad Hammers

Väl mött

Fredda

Senaste inlägg