Krigandet gav en pinne..

Hammers gick inte riktigt att känna igen denna viktiga dag när man skulle ta sig an serieledarna Tranås på bortaplan.

 

Trots att man tog ledningen genom Joakim Persson så hamnade man i ett 3-1:underläge efter den första perioden. Det tycktes vara många tunga huvuden och ben hos de våra.. spelet blev därefter, slarvigt och omständligt. Efter en mållös mellanakt så vaknade Hammers till liv lite i tredje. Simon Stark reducerar i den femte minuten, men den förväntade forceringen skulle dröja in till slutet av perioden. Lagkapten Jesper Johansson kvitterar med halvminuten kvar och Hammers har faktiskt sedan ett par jättechanser att avgöra i slutsekunderna! Matchen går dock till övertid och där kontrar hemmalaget in segerpucken.

– Vi gjorde en mindre bra förstaperiod… lite bättre andra… sedan kom vi igång bättre i tredje, särskilt sista tio, säger Fredda som tycker att man gjorde en strong upphämtning, trots den motiga dagsformen.

– Vi får ta med oss arbetsmoralen som vi visade upp i tredje… nu återstår det fem matcher, de (Tranås) kan också gå på en mina… så vi ska göra vad vi kan för att vinna våra matcher, så får vi se hur långt det räcker! 

 

Nästa match spelas hemma redan på onsdag mot Grästorp. Välkomna till hallen och stötta Hammers på plats!

Senaste inlägg