Helsingborg hemma

Ny match och en ny utmaning. Vi har startat fortsättningsserien på ett positivt sätt och det vill vi följa upp med även i denna match, då Helsingborg kommer på besök. Vi har hittat ett sätt att vinna på och det handlar som jag har sagt tidigare att vi skall vara konsekventa i vårat spel. Vi skall skapa oss goda vanor rutiner. Det handlar också att varje spelare köper sin roll och gör den fullt ut till 100 %.

Tidigare möten mot Helsingborg brukar alltid bli tighta tillställningar och så förmodligen även idag. Det är en kort serie så alla matcher blir som play off matcher. Dom skall man bara älska att spela. Samtidigt gäller det behålla en stor ödmjukhet i varje match och träning, för det finns inga genvägar till framgång utan det krävs ett hårt jobb

Vad gäller truppen så har vi några frågetecken på Simon Stark och Sebastian Nilsson medans Marcus Borgh har kommit igång att träna och är inte så långt borta från att börja spela.

Vi hoppas på samma härliga publikstöd som vår trogna publik bjuder på.

Tillsammans är vi starka, Vi är Halmstad Hammers

Väl mött

Fredda

Senaste inlägg