inför Grästorp

Ingen rast, ingen ro – på fredag är det bortamatch mot Grästorp.

 

Det blev två pinnar i premiären hemma mot Tranås, nu väntar bortamöte med Grästorp som i sin tur besegrade HA74 i sin premiärmatch.

På grund av sjukdom så var det sportansvarige Niklas Söderström som coachade laget i tranåsmatchen. Det är osäkert om Söder står i båset även på fredag eller om Fredda har kurerat sig tills dess.

– Det var bra med två poäng mot Tranås, även om det förstås ändå känns lite surt att det inte blev tre, säger Söder som vill se ett enklare spel, främst då i egen zon, och att laget är på tå redan ifrån start på fredag.

– Vi ska inte hamna i samma sits som vi gjorde senast där uppe… Vi måste vara med ifrån start och ha rätt attityd och göra jobbet som krävs! Det är oftast de som jobbar hårdast och åker mest skridskor som vinner de här matcherna som har playoffkaraktär, säger Söder.

 

 

Senaste inlägg