Det blev för tufft..

Ett decimerat Hammers föll hårt i Kristianstad med 8-4..

 

Sedan tidigare stod det klart att man skulle få klara sig utan tongivande spelare som Simon Stark, Sebastian Nilsson och Marcus Borgh. Dessutom var ”våra” trojakillar Alfred Andersson och Carl Ernstig inte tillgängliga. Lägg därtill att lagets förstemålvakt Adam Ohre inte heller kom till spel! I hans fall handlar det om en skada. Så, med ett rejält manfall skulle man ta sig an ett Kristianstad som visade sig vara övermäktigt. Jacob Crespin, 19, gjorde sösongsdebut i kassen och fick kliva av redan i den nionde minuten vid ställningen 0-3.. in i hans ställe kom jämngamle Adam Ahnberg som seniordebuterade!

Två pp-mål senare och hemmalaget hade en dominant 5-0 ledning efter den första perioden.. Hammers var inte ofarliga, under den absoluta inledningen hade man ett par kanonläge som man verkligen hade behövt få göra mål på!

Hammers går sedan in i andra och börja göra lite match av det hela med två egna mål i pp! Momentumet låg då hos HH, men underbart är kort och hemmalaget kontrar in sexan. Effektiviteten i pp var sedan som bortblåst när man fick chansen att spela i numerärt överläge i fem minuter efter det att Tim Bothén åkt på, ännu, en knätackling.

Det blev ytterligare mål i pp, även för Hammers, när Blidby reducerar till 3-6 i tredje, men så rasslar det till igen och skåningarna gör två snabba mål innan det att Hjärpe gör sitt andra mål för dagen med endast sekunder kvar att spela av matchen.

 

Fyra mål på bortaplan, varav tre i pp, mot Kristianstad… det får bli det lilla positiva som man kan ta med sig hem till Halmstad igen.. dags för omgruppering och ta nya tag!

Senaste inlägg