Sviten bröts idag..

Det blev förlust för Hammers i dagens viktiga hemmamöte med Dalen. Smålänningarna vann med 3-1.

 

Det blev för omständigt idag för Hammers förlorade med 3-1 efter periodsiffrorna 0-2, 0-1 och 1-0. HH inledde dock i positiv anda, men pucken ville inte in… och när väl gästerna hittade rätt två gånger om i den första perioden så, tja.. då blev det uppförsbacke. Mellanakten var ett ställningskrig som Dalen i slutsekunderna vann med 1-0… målet kom 19:58! Självklart en rejäl mental knäck och indirekt matchavgörande.

Den så väl behövda desperationen infann sig aldrig i hemmalaget i tredje, heller… det blev fortsatt ett för omständigt spel som inte kunde reda ut smålänningarnas skickliga defensiv och glödheta målvakt. Sebastian Nilsson tröstmålade i matchens slutskede.

 

 

 

Senaste inlägg