Dubbla nyförvärv klara!

Hammers har idag gjort klart med en ny back och en forward!

 

Efter ett par, till synes, lugna dagar så kan vi nu glädjas åt att presentera två nyförvärv! Först ut är backen Robin Holm, 24, som värvas från Borlänge. Vårt nästa tillskott kommer från våra grannar söder om åsen Helsingborg – forwarden Gustaf Berling, 23.

Lagledningen hyser stort hopp till dessa nyförvärv.

– Gustaf är en stor och stark spelare som vi har mött flera gånger. Han har varit en av de främsta spelarna i Helsingborg och vi hoppas att han kommer att fortsätta producera med oss, säger Fredda som tror sig ha funnit en viktig kugge till lagets powerplay i Holm.

– Vi ville ha en spelskicklig rightback till vårat powerplay och vi tror att vi nu har hittat det vi sökte efter! Robin är oerhört skridskoskicklig och har precis som Gustaf flerårig erfarenhet av spel division 1 även då i Allettan och kvalserien.

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt