Timråkeeper till Hammers!

Adam Ohre värvas ifrån allsvenska Timrå och Jacob Crespin lyfts upp från J20 – där har vi årets målvaktsduo!

 

Idag gjordes det alltså klart med att timråfostrade Adam Ohre, 22, kommer att vakta Hammerskassen i vinter! Detta tillsammans med Jacob Crespin, 19, som lyfts upp från J20! Tränare Fredrik ”Fredda” Johansson känner sig ordentligt nöjd en dag som denna!

– Det känns förstås väldigt positivt! I Adam får vi en lovande målvakt med allsvensk rutin! Han väljer att går ner i Ettan för att få mer speltid och strävar efter att ta klivet tillbaka upp igen. Sedan så plockar vi upp en annan ung lovande målvakt i Crespin från j20. Han har varit en av de bästa målvakterna i Elit, så han har verkligen visat att han har förtjänat den här chansen, säger Fredda.

 

Så, där har vi vårat målvaktspar! Med detta så står det klart att det inte blir någon fortsättning i Hammers för den gångna säsongens målvaktsduo Elias Axelsson Svensson och Oliver Eriksson.

– Det är ju alltid tråkigt att behöva neka bra killar som Oliver och kanske främst Elias som har varit klubben trogen under flera säsonger… men de svåra besluten måste också tas av oss och vi tror detta är rätt väg att gå, säger Fredda.

 

Även forwarden Victor Svensson lämnar Hammers, han kommer istället representera nykomlingarna HA74. Men vi ska avsluta dagen i positiv anda – backen Ludwig Larsson, 20, är klar för en fortsättning!

 

Vi tackar Victor, Oliver och Elias för sina insatser i Hammers och önskar dem all lycka i framtiden!

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt