Seger i Sävsjö!

Hammers vann med 3-1 borta mot HA74 under onsdagskvällen.

 

HA74 – Hammers 1-3 (1-2, 0-0, 0-1)

Målskyttar i HH: Johansson, Jonsson & Bunnstedt

Skott: 19-48

 

 

Det blev tre nya friska poäng till Hammers ikväll som vann bortamötet mot HA74 med 3-1 efter två pp-mål och ett i numerärt underläge! Fredda var i stort nöjd med insatsen, men han saknade lite av den intensitet som laget visade upp i premiären.

– Ja, vi vann ju och det är ju det som räknas, men vi gick ner oss lite i den andra perioden, säger han och lyfter fram målvakten Oliver Eriksson och backen Kim Jonsson som de mest framträdande för Hammers i kvällens drabbning. 

Nu står man över fredagens omgång, tack vare det udda antal lag som ingår i serien, för att på söndag ta sig an Värnamo på bortaplan.

 

 

Senaste inlägg