Talangfull center klar!

Det sista nyförvärvet på forwardssidan hämtas ifrån Norge.

Efter att ha fostrats i Leksand så inleddes den gångna säsongen i den finska andraligan för att sedan avslutas i den norska högstaligan. Men kommande säsong så kommer centern Tom Mäkitalo, 21, representera vårt kära Hammers! Tom är f.ö. son till den forne Leksandsikonen Jarmo Mäkitalo.

– Det här känns jättebra, säger en nöjd Niklas Söderström, sportansvarig. Vi har pratat med varandra under en längre tid, och vi var ju faktiskt ute efter honom redan ifjol. Då valde han en annan väg, men i år föll bitarna på plats och vi lyckades knyta honom till oss, säger Söder som beskriver Tom som en mycket spelskicklig spelare.

I och med dagens värvning så återstår det endast en backplats att tillsätta genom nyförvärv inför kommande säsong! Därutöver så kämpar ett par juniorer om att knipa ytterligare platser i a-truppen!

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt