Boom!

Idag kan vi presentera hela åtta spelare som är klara för kommande säsong! Det handlar om tre förlängningar och fem nyförvärv!

Efter en tids tystnad så kan vi idag presentera tre förlängningar och hela fem nyförvärv! Låt oss inleda med förlängningarna. Det handlar om forwardstrion Jacob Strandberg, Victor Svensson och Marcus Borgh!
– Det är spelare som är trygga i miljön och som vi hoppas kommer ta ytterligare steg i vinter, säger Söder.
För 23-årige Borgh blir detta hans sjunde säsong i a-laget!
– Han har ju blivit en kulturbärare och han har blivit bättre och bättre för varje säsong, säger Söder om den lille krigaren med det stora hjärtat.

Så till nyförvärven..! Först ut har vi en duo hemvändare – Niklas Bunnstedt och Martin Pärna!
– Vi vill ju ha en starkare halmstadprofil på laget, så det är kul att Bunna och Pärna nu har kommit hem till Halmstad igen, säger Söder.
Pärna, 23, har tillbringat de tre senaste säsongerna i division 2 med Värnamo där han den gångna säsongen spelade ihop med den forne Hammerskaptenen Victor Wallin.
Bunna, 28, representerade senast HC Dalen.
– Han gjorde ett bra jobb där uppe. En oöm spelare som verkligen ville hem, säger Söder.

Oöm är även vårt nästa tillskott. Denna gång handlar det om en back från Rögles J20-lag. Filip Brahm är hans namn och man hoppas att han, sin unga ålder till trots, kommer att tillföra lite mer jävlaranamma i försvaret!
– Vi har hört mycket gott om honom från röglefolk… han spelar tufft och rejält, och det är något som jag tycker att vi har saknat, säger Söder.

Den gångna säsongen så lånades forwarden Erik Borg samt backen Kim Roussakoff in från Frölundas J20. Nu är duon nykläckta seniorspelare och kommer från och nu att representera Hammers!
– Roussakoff är otroligt seriös och duktig allroundback och han var riktigt bra när han var här, säger Söder och om värvningen av Borg säger han följande;
– Han spelade bara tre matcher för oss, men man såg klart att han har fina kvalitéer och han fick ju sedan även testa på SHL-spel när han återvände till Frölunda.

Så, det var alla, för den hör gången…

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt